Nutriţioniştii consideră că valoarea unui asemenea fruct, cum este mărul, este subestimată. Aceştea propun să privim mărul nu numai ca un produs al naturii, ci şi ca pe un medicament cu care putem scăpa de anemie şi deficitul de vitamine.

Pentru prepararea unui elixir minune, spun experţii, ar trebui să luăm 3 mere de dimensiuni medii, să le spălăm şi să le punem într-o oală (necurăţate). Apoi punem deasupra 1 litru apă clocotită şi lăsăm pe noapte. Cu asta, gata! Se consumă împreună cu pulpa de mere, câte un pahar de 3-4 ori pe zi.
Dieta cu mere pentru o imunitate puternica
Pentru un efect mai bun, se poate adăuga miere. După 2-3 luni de o astfel de terapie nu te ia nici o răceală! (X.S.)

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment