Să te bucuri de aceste sărbători de iarnă cum nu te-ai bucurat niciodată, să ai o masă încărcată, bani ca niciodată și casă luminată!!!

@ @ @

Înainte ca soarele să apună, calendarele vechi sunt aruncate, iar rețelele mobile sunt încărcate. Iți doresc ca în Noul An să te bucuri de fiecare moment al vieții.

@ @ @

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în bratele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde... Anul ce a venit sa te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite... LA MULTI ANI!

@ @ @

Cuvintele de anul trecut aparțin limbajului de anul trecut. Cuvintele din noul an așteaptă o nouă voce. După un sfârșit va exista întotdeauna un început. Un An Nou Fericit!

@ @ @

Fie ca acest mesaj de sărbători să-ți facă necazurile absente, să vă bucurați alături de cei dragi de cele mai frumoase momente...

@ @ @

O să-ți dau Mesaje de Sărbători, un buchet de flori, un pupic care să-ți trezească fiori și o mașină de Sărbători.

@ @ @

Anul Nou - o bucurie, viața toată să vă fie! Bani, mașină, fericire, sănătate și iubire. Nu-i de-ajuns să le dorești. Țipă, luptă, dă din coate, așa le obții pe toate! La mulți ani și sănătate.

@ @ @

La mulți ani cu șoricei,
Mai mascați, mai mărunței.
Să-i ții în buzunare,
Și-o să ai un an mâncare,
Să-i ții ascunși la piept,
Și-o să ai un an perfect!

@ @ @

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment