A mai trecut un an... Să-ți amintești cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase și cu încredere de tot ce nu ai reușit. Sărbători Fericite!

@ @ @

Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casă și în sufletul tău și al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, ințelepciunea și generozitatea să vă fie călăuză! În speranța unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere și fericire!

@ @ @

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde... Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite... LA MULȚI ANI!

@ @ @

Nu îți doresc să ai puterea de a crede în Noul An, ci puterea și răbdarea de a aștepta schimbările ce vor să vină. Credința și răbdarea merg mână în mână. La mulți ani!

@ @ @

La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriți și sus paharul!

@ @ @

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde...

@ @ @

Îți doresc atâtea clipe fericite, câți fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace și liniște în suflet și cu multă dragoste în inimă.

@ @ @

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment