Să te bucuri de sărbătorile de iarnă alături de cei dragi. Sărbători fericite!

@ @ @

Pe la colțuri unii spun, că există Moș Crăciun, că i-ai scris și c-o să vină, să-ți aducă în pumni lumină, lângă brad și lângă foc, să-ți aducă mult noroc!

@ @ @

Steaua sfântă de Crăciun să vă lumineze sufletele și viața. Vă urez fericire, sănătate și împliniri !
Urari de Craciun si de Anul Nou
@ @ @

Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniștea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre. Sărbători fericite!

@ @ @

Să fii iubit și să iubești, să te bucuri și să-i bucuri pe alții, să primești și să dăruiești, să trăiești din plin și să umpli viața celor de lângă tine! La mulți, mulți ani memorabili!

@ @ @

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment