Păstraţi-vă aspectul tineresc al pielii - şi îndepărtaţi eventualitatea apariţiei unui emfizem pulmonar cu vârstă - renunţând la obiceiul de a fuma.
Fumatul si pielea
Pentru a favoriza relaxarea pe durata sindromului de abstinenţă la nicotină, însuşiţi-vă câteva tehnici simple de relaxare, de imaginaţie direcţionată şi biofeed-back, de respiraţie controlată, beţi ceaiuri cu efect calmant, cum este ceaiul de muşeţel (Matncaria chamomila) sau de valeriană (Valeriana offianalis).

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment