Angajații care practică exerciții fizice la serviciu sunt mai productivi, mai fericiți, mai eficienți și mai calmi, arată un studiu realizat la Universitatea din Bristol, Marea Britanie.
Exercițiile fizice măresc eficiența angajaților
Exercițiile fizice readuc calmul
În cazul angajaților care s-au oferit să participe la experiment, s-a constatat că activitatea fizică moderată la locul de muncă le îmbunătățește puterea de concentrare, le stimulează capacitatea de a găsi soluții și îi face mai calmi.

Exercițiile fizice regulate mențin sănătatea fizică și psihică
Cercetătorii au sugerat că această descoperire le-ar putea da un exemplu angajatorilor să încurajeze exercițiile fizice la serviciu. Este un lucru bine cunoscut că exercițiile fizice regulate mențin sănătatea fizică și psihică. În plus, serviciul devine un loc mai sănătos, mai ales că un angajat își petrece mai mult de 60 la sută din timpul său la birou.

Unii participanți nu au dorit
Cu toate acestea, câțiva dintre participanții la studiu au spus că ar avea rețineri în a practica un sport la serviciu. Aceștia se tem că vor fi criticați de colegii lor, pentru că își iau o pauză.

Exerciții eficiente pentru un corp sănătos
Dacă doriți să vă tonifiați musculatura și să vă bucurați de un corp sănătos și estetic, este bine să introduceți cât mai des în activitatea zilnică exerciții fizice eficiente.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment