Expertul nostru în ceea ce priveşte stilul de viaţă vă arată cum să ajungeţi să aveţi corpul pe care l-aţi dorit mereu. Spre exemplu, ciclismul poate arde în 10 minute până la 80 de calorii, transmite ScienceDaily.

Exerciţiile cardiovasculare nu sunt doar exerciţii în sală sau ciclism. Puteţi opta pentru aşa sporturi, cum ar fi alpinismul sau activităţi care se potrivesc cu stilul tău de viaţă, aşa ca mersul pe bicicletă până la serviciu şi joaca cu copiii în grădina din spate. 

Iată câteva sugestii pentru a fi activ, câteva sfaturi despre cum să le îndeplineşti şi ce efect vor avea acestea. Întotdeauna începe a face ceva treptat şi nu brusc. Dacă ceva te doare sau te face să te simţi ameţit, opreşte-te şi cere ajutor, relateaza sanatatea.com. 
Zece minute de refacere a corpului
ÎNOT
În timpul înotului cheltuielile de energie pot fi reduse, dar merită să facă parte din programul tău regulat de aerobică, deoarece înotul pune în funcţiune tot corpul. Este benefic în cazul când aveţi artrită sau alte probleme comune, pentru că apa oferă sprijin membrelor. Cât de mult arzi în 10 minute: până la 60 de calorii.

TENIS
Vă puteţi dezamăgi în tenis în ceea ce priveşte arderea caloriilor. Chiar şi un meci destul de energic îţi arde mai puţine calorii decât ai putea crede. Este bun pentru tonifierea braţelor şi picioarelor şi oferă un antrenament al inimii în cazul în care fugi după mingi. Cât de mult arzi în 10 minute : depinde de intensitatea jocului.

CICLISMUL
Folosiţi-vă de bicicletă pentru a duce copiii la şcoală – este un exerciţiu minunat care ar putea face parte dintr-un program încărcat. Ciclismul pe un teren plat este un exerciţiu cardio-vascular şi poate fi un semnificant arzător de calorii în timp ce ciclismul montan ajută la redefinirea coapselor, a braţelor şi partea superioară a piciorelor, spune sanatatea.com. Cât de mult arzi în 10 minute: până la 80 de calorii.

GOLF
Începe a practica acest sport încet. Tiger Woods şi Padraig Harrington petrec ore în şir de instruire pentru a ajuta la crearea unui echilibru, pentru a da o bună lovitură. Cât de mult arzi în 10 minute: până la 40 de calorii.

O PLIMBARE PE CAL
Deşi s-ar părea că calul ar face cel mai greu lucru, în realitate ai parte de o sesiune de tonifiere a corpului. Coapsele şi muşchii abdominali vor avea şi ei de câştigat. Cât de mult arzi în 10 minute: până la 40 de calorii.

SĂRITURILE
Un arzător fantastic de calorii, săritul de asemenea creşte rezistenţa inimii şi a plămânilor. 
Săritura pe ambele picioare este mai grea, iar cea prin mişcare este mai puţin tensionantă pentru articulaţii. Aceasta ar trebui să fie intensitatea - începe cu 20 de secunde şi continuă până să ajungi la cinci minute. Cât de mult arzi în 10 minute: până la 90 de calorii. (N.N.)

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment