Exercițiile fizice de ridicare și susținere a sânilor, precum și de creștere a fermității acestora sunt foarte importante. Exercițiile fizice cu efect asupra sânilor sunt cele ce implică pectoralii (mușchii pieptului).

Puteți face câteva exerciții simple:
- Întindeți-vă pe spate pe un suport fix (covor, masă tare etc.) și luați două gantere de greutate mică în mâini. Țineți ganterele la piept și efectuați ridicări pe verticală lente, astfel încât să rămâneți cât mai mult timp cu brațele îndoite.
Exercitii fizice pentru marirea sanilor
- Alt exercițiu - se face în aceeași poziție, însă nu mai țineți ganterele la piept, ci veți ține mâinile întinse în lateral, ca și cum ați forma o cruce. Cu mâinile întinse treceți spre piept, astfel încât să apropiați mâinile deasupra bustului (mâinile rămân întinse).

- Dacă însă nu aveți posibilitatea să mergeți la o sală sau nu aveți gantere, atunci încercați să apropiați palmele la piept și să împingeți palma în palmă. Dacă puteți, mai utile ar fi câteva flotări efectuate zilnic.

- Un sport bun pentru tonifierea sânilor este înotul.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment