Cosmetica naturală merită mult mai multă atenție. Mai ales ca remediul prin aplicații cu fructe proaspete, ale căror vitamine sunt absorbite eficient și rapid, e ieftin și la îndemâna tuturor.
Cosmetica naturală, ieftină și la îndemâna oricui
Un măr ras, amestecat cu miere vă scapă de toate impuritățile de pe față. În plus, dă și o strălucire specială tenului. Amestecul se întinde pe față și se lasă să acționeze 20 de minute.

Dacă nu rezistați tentației de a consuma acest amestec delicios înainte de a-l întinde pe față, atunci încercați un ceai de portocale. Partea bună a acestui tratament e că aveți nevoie doar de coaja fructului.

Dacă o fierbeți cu 2 pahare de apă minerală și 2 lingurițe de boabe negre de soia obțineți o licoare eficientă împotriva ridurilor. Are un efect benefic asupra tenului și mai reduce și stresul.

Un alt fruct de care vă puteți folosi e lămâia. Zeama unei lămâi vă face părul mai lucios și oprește producerea sebumului în cazul părului gras. Nu trebuie decât să masați părul cu zeamă, să-l lăsați să acționeze un sfert de oră, după care să-l clătiți.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment