Schimbarea look-ului este întotdeauna o decizie dificilă. De câte ori nu ai ezitat înainte de a alege o nouă culoare pentru părul tău? Și asta pentru că ești în căutarea acelei nuanțe care ți se potrivește perfect și care reușește să scoată în evidență tot ce ai mai frumos.

Acum se poartă culorile cât mai naturale - ciocolatiu, culorile pământului sau nuanțe de blond cât mai aproape de natural. De asemenea, la polul opus, pentru firele rebele, se află contrastele puternice și nuanțele electrizante, țipătoare.

În ceea ce privește alegerea coafurii pentru sărbători, putem alege coafuri simple, ușor de realizat. Se poartă onduleurile la vârfuri sau coafurile cu mult volum. Este necesar să abordezi corect culoarea în funcție de nuanța tenului tău.

Persoanele care au tenul de la măsliniu-deschis până la măsliniu foarte închis, ochii căprui sau negri și se bronzează destul de ușor sunt persoane a căror piele se încadrează în tonuri "calde". Acestea pot alege pentru părul lor culori cu un ton mai închise decât pielea.

Tenul tău se încadrează în nuanțele "reci" dacă pielea este deschisă la culoare, te bronzezi destul de greu și adesea pielea se înroșește și se arde dacă stai la piață. Evită culorile care iți pot accentua paloarea.

Nuanțele închise realizează un contrast puternic cu tenul tău în timp ce blondul foarte deschis te poate face să pari "ștearsă". Poți opta pentru diferite nuanțe de șaten, ciocolatiu-deschis, blond cât mai natural etc.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

RECENT

INFLUENCE ON HEALTH AND SOCIO-ECONOMIC EFFECTS OF DISEASE INCIDENCE OF CHICKENPOX IN THE REPUBLIC OF MOLDOVA (Sofronie V. Negara S.С.)
28.11.2018

Research article
ORCID: 0000-0003-0614-3611;
ORCID:0000-0002-1007-1393;
Nicolae Testemițanu State University of Medicine and Pharmacy, Kishine [ ... ]

THE SOCIO-ECONOMIC IMPACT OF POST CARDIAC SURGERY PATIENTS WITH SEPTIC-PURULENT NOSOCOMIAL INFECTIONS (Nastas A.T.)
28.11.2018

Research article
ORCID: 0000-0002-3992-9242
Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy, Chisinau, Moldova
* Corresponding author (al [ ... ]

THE ANALYSIS OF HEALTH EDUCATION MEASURES CARRIED OUT TO PREVENT RESPIRATORY DISEASES IN REPUBLIC OF MOLDOVA (Bitlan S., Sofronie V.)
27.11.2018

Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy, Moldova

KEYWORDS: health promotion, health education, mass-media information.  [ ... ]

ECONOMIC IMPACT OF MORBIDITY DUE TO POST-CARDIOSURGICAL SEPTIC-PURULENT NOSOCOMIAL INFECTIONS (SPNI) (Nastas A.)
27.11.2018

Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy, Moldova

KEYWORDS: economic impact, post-cardiosurgical, septic-purulent nosoco [ ... ]

Cancerul tubar, afecțiune gravăCancerul tubar, afecțiune gravă
26.04.2018

Cancerul tubar reprezintă o formă rară de cancer ginecologic. Maladia este una foarte gravă, fiind uneori greu diagnosticată, urmată d [ ... ]

Assessment of the measures on health education in the field of infectious diseases for the population of the Republic of Moldova in 2006-2011 (Alina Druc, Vasile Sofronie)Assessment of the measures on health education in the field of infectious diseases for the population of the Republic of Moldova in 2006-2011 (Alina Druc, Vasile Sofronie)
26.04.2018

Background: The study of evaluating measures for health promotion and health education in the field of infectious pathologies done among the [ ... ]

Aspecte epidemiologice privind morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova (Negara Silvia, Sofronie Vasile)Aspecte epidemiologice privind morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova (Negara Silvia, Sofronie Vasile)
17.04.2018

A fost studiată și efectuată analiza epidemiologică a morbidității prin varicelă în Republica Moldova în perioada anilor 1985 - 201 [ ... ]

Alte articole...
2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment