Schimbarea look-ului este întotdeauna o decizie dificilă. De câte ori nu ai ezitat înainte de a alege o nouă culoare pentru părul tău? Și asta pentru că ești în căutarea acelei nuanțe care ți se potrivește perfect și care reușește să scoată în evidență tot ce ai mai frumos.

Acum se poartă culorile cât mai naturale - ciocolatiu, culorile pământului sau nuanțe de blond cât mai aproape de natural. De asemenea, la polul opus, pentru firele rebele, se află contrastele puternice și nuanțele electrizante, țipătoare.

În ceea ce privește alegerea coafurii pentru sărbători, putem alege coafuri simple, ușor de realizat. Se poartă onduleurile la vârfuri sau coafurile cu mult volum. Este necesar să abordezi corect culoarea în funcție de nuanța tenului tău.

Persoanele care au tenul de la măsliniu-deschis până la măsliniu foarte închis, ochii căprui sau negri și se bronzează destul de ușor sunt persoane a căror piele se încadrează în tonuri "calde". Acestea pot alege pentru părul lor culori cu un ton mai închise decât pielea.

Tenul tău se încadrează în nuanțele "reci" dacă pielea este deschisă la culoare, te bronzezi destul de greu și adesea pielea se înroșește și se arde dacă stai la piață. Evită culorile care iți pot accentua paloarea.

Nuanțele închise realizează un contrast puternic cu tenul tău în timp ce blondul foarte deschis te poate face să pari "ștearsă". Poți opta pentru diferite nuanțe de șaten, ciocolatiu-deschis, blond cât mai natural etc.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment