Pentru a pierde în greutate într-o perioadă scurtă de timp, nu trebuie să stați înfometați. Este suficient să limitați alimentele bogate în calorii și să faceți sport în mod constant.
Cum de slăbit rapid
Dacă vă așteptați să pierdeți 15 kg într-o săptămână, este puțin probabil că veți reuși. Dar, să slăbiți cu 2 - 3 kg într-un termen scurt este mult mai real și mai sănătos.

Principalele recomandări, desigur, se referă la regulile de alimentare.

Cum de slăbit rapid: obiceiuri alimentare
În primul rând e nevoie de a reduce numărul caloriilor și, eventual de a renunța la alimentele grase. Se admite de a folosi un pic de unt la o tartină, de a adăuga ulei vegetal în salate. Nu trebuie de exclus grăsimile pentru a evita dereglarea proceselor metabolice din organism.

Trebuie să renunțați total la produsele de patiserie și dulciuri. Dacă beți mult ceai, vă străduiți să nu-l îndulciți, ca să pierdeți cât mai repede în greutate.

Este cunoscut faptul, că cina după orele 6 - 7 seara este interzisă. Nerespectarea acestei condiții nu dă rezultate dorite.

Până la somn, caloriile care intra în organism trebuie să fie pe deplin consumate. Pentru a depăși senzația de foame se poate de consumat fructe, legume sau un pahar de chefir degresat.

Încercați, dacă este posibil să mâncați alimente fără condimente și mirodenii, deoarece acestea stimulează apetitul. Se recomandă de a scoate din frigider așa produse, cum ar fi maioneza și ketchup-ul. Dacă te gândești cum să slăbești rapid, trebuie să renunți la murături și conserve. Un alt mic secret: produsele nesărate scad apetitul.

Cum de slăbit rapid: diete
Înainte de a decide să treceți la o dietă, gândiți-vă bine dacă merită. Ce este mai bine: să mâncați rațional și echilibrat sau mereu să vă limitați la anumite produse alimentare. Dacă intenționați să treceți la dietă, tine-ți minte, că în majoritatea cazurilor după finisarea ei, kilogramele pierdute se întorc, uneori, mai multe decât au fost.

În orice caz, înainte de dietă:
- Consultați un dietolog
- Alegeți o dietă care să conțină alimentele preferate, pentru a o suporta mai ușor.
Nu uitați de activitatea fizică. Faceți o cursă seara, înscrieți-vă la fitness, mergeți la bazin.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment