Masaj
Pentru a elimina celulita și remodela picioarele este recomandat masajul. Practicați masaj manual de două ori pe săptămână, circa 30-45 de minute. Cereți să vi se aplice la sfârșit geluri speciale care formează edem local, pentru a intensifica circulația locală.
Cele mai bune sfaturi pentru picioare frumoase
Tratamente cu ultrasunete
Tratamentele cu ultrasunete (lipoliza sau masajul endermologic) permite eliminarea aripioarelor și remodelarea corpului prin intermediul unor combine, ce utilizează curent galvanic, infraroșu și ultrasunete. Lipoliza înseamnă injectarea substanțelor vasodilatatoare în zonele problematice.

Pedichiură
Reîmprospătați-vă pedichiura. Sunt recomandate unghiile tăiate drept, un pic pătrate, prin care se elimină riscul de apariție a colturilor.

Pielea de pe tălpi
Curățați săptămânal pielea uscată de pe tălpi și călcâie prin gomaj și exfoliere. După o curățare profundă, aplicați creme de hrănire și hidratare, care au un efect de răcorire și stimulare al circulației locale, datorită unui conținut de mentă, verbină sau iederă.

Forma coapselor
Remodelați-vă forma coapselor. Pentru aceasta, frecventați regulat sala de sport, faceți zilnic exerciții fizice, genuflexiuni, fandări, ridicarea laterală a picioarelor în poziția culcat pe o parte.

Nu forțați picioarele
Nu purtați pantofi cu platformă dacă aveți mult de mers, nu forțați genunchii și gleznele fără încălzire specială. Purtați pantofi comozi care să permită aerisirea piciorului și folosiți sprayuri speciale dacă aveți probleme cu transpirația.

Stimulați mușchii fesieri
De două ori pe săptămână efectuați ședințe de stimulare a mușchilor fesieri. Ele dezvoltă posteriorul. În plus, celulita din partea posterioară beneficiază de un program eficace de electrostimulare și emisie de raze infraroșii. Razele infraroșii accentuează metabolismul celular, cresc arderile, ajută pacientele să nu facă febră musculară de la electrostimulare și scad sensibilitatea locală.

Spa pentru picioare
Dizolvați în apă caldă săruri speciale care au un efect de eliminare a toxinelor, stimulează circulația periferică, hidratează pielea picioarelor.

Creme protectoare
Folosiți permanent creme de protecție împotriva razelor ultraviolete și reînnoiți stratul de cremă de câteva ori pe zi.

Hidratarea
Hidratați-vă, evitați grăsimile animale, mâncați multe fructe și legume, nu fumați, deoarece fumatul în combinație cu alimentația nesănătoasă, bogată în grăsimi, favorizează apariția vaselor sparte, uneori chiar varice.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment