Pentru a adăuga volum părului drept nu trebuie decât să-l dai peste cap şi să îl prinzi într-o coadă cât mai aproape de creştetul capului.

În cazul în care vrei să îndrepţi un păr creţ, pulverizează un pic de fixativ pe el cât este ud. Usucă-l în timp ce îl piepteni încontinuu cu o perie dreaptă. O perie rotunda îţi va bucla parul.

Nu exagera cu îngrijirea părului. Dacă foloseşti mai mult de patru produse (inclusiv balsam şi şampon) în fiecare dimineaţă, e deja prea mult. Mai bine programează-te la stilist - cel care cunoaşte mai bine decât oricine nevoile părului tău. Îţi va spune exact ce anume să foloseşti pentru a obţine coafura dorită şi de câte ori este necesar să speli părul pe săptămână.

Una dintre armele secrete pentru păr este, pur şi simplu, oţetul de mere. După şamponare, toarnă pe păr o ceaşcă de oţet de mere şi piaptănă-l. Clăteşte cu apă călduţă. Nu uita să foloseşti un balsam după aceea. Oţetul de mere s-a folosit dintotdeauna, şi, ce-i drept, e foarte eficient; curăţă părul de clorul din apă, sare, produse de coafură şi alte impurităţi. Părul tău va rămâne strălucitor şi mătăsos.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment