Cunoaşteţi din publicitatea din ziare, de la televizor, despre cure de slăbire cu utilizarea "aditivilor alimentari". Folosind aditivi alimentari în formă de praf sau pastile se creează senzaţia de săturare a organismului şi lipsa poftei de mâncare.

Astfel, în scurt timp, fără eforturi mari poţi scăpa de kilogramele în plus, dar, odată cu terminarea primirii aditivilor, apare necesitatea organismului de a restabili balanţa nutritivă şi, la fel de repede, kilogramele se pun înapoi.

Există o sumedenie de cure de slăbire, dar aproape toate au efecte negative asupra organismului. Proceduri de slăbire vă oferă şi cabinetele cosmetologice. Rezultate eficiente pot fi obţinute în urma aplicării electromiostimulării, împachetărilor pentru corp şi a masajului.

Electromiostimularea se realizează prin conectarea consecutivă a diferiţilor muşchi ai corpului la generatorul de semnale electrice, în urma căreia are loc contractarea activă a muşchilor, astfel obţinîndu-se întărirea lor, îmbunătăţirea microcirculaţiei sangvine, alimentarea cu substanţe nutritive şi oxigen.

S-a constatat că 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 6 ore de activitate fizică. Electrozii se montează pe toate zonele cu probleme, determinînd remodelarea locală sau generală. Şedinţele trebuie să fie de trei ori pe săptămînă a cîte 15 minute, iar după obţinerea rezultatului scontat şi menţinerea lui o şedinţă la două săptămîni.

Electrostimularea nu se recomandă persoanelor cu probleme cardiace, fragilitate capilară şi femeilor însărcinate. Împachetările asigură o transpiraţie abundentă la nivelul pielii, determinînd eliminarea toxinelor, arderea grăsimilor şi eliminarea apei reţinute în corp.

Rezultatele devin vizibile după primele şedinţe. Periodicitatea de aplicare este ca şi la electrostimulare. Posibilităţi de slăbire sunt multe, alegeţi dvs. calea preferată. (Saptamana)

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment