Toata lumea vorbeste despre retete de slabit miraculoase, dar niciuna nu te poate face sa ajungi la silueta mult dorita peste noapte. Pana cand reusesti sa obtii greutatea ideala apeleaza la cateva trucuri care sa iti diminueze defectele:  
Afla cateva secrete care te ajuta sa iti ascunzi kilogramele in plus
Gat scurt si umeri lati - Renunta la bluzele pe gat si la cerceii lungi. Obtiunea cea mai potrivita este bluza cu decolteu in forma de V. Cel mai importantant: trebuie sa stai cu spatele drept si sa nu aduci umerii in fata!

Mainile groase - Sa nu porti pantaloni. Ce legatura exista intre maini si pantaloni? Daca porti o fusta sau o rochie, atentia va fi indereptata spre picioare ( in cazul in care nici acestea nu au un aspect placut , citeste mai departe si o sa afli alte solutii)

Pulpe proeminente - Stai departe de pantalonii mulati si de cizmele scurte si nici sa nu iti treaca prin cap sa porti cel doua elemente impreuna. Tocurile nu foarte inalte sunt o solutie pentru a da senzatie de picioare mai lungi si mai subtiri.

Ai burtica cam mare – Renunta la materialele elastice care se muleaza pe corp. Pentru ocazii speciale opteaza pentru o rochie in forma de A dintr-un material fluid. O jacheta pe deasupra, nu foarte larga, dar nici foarte mulata, va da un farmec aparte tinutei.

Glezne groase - Fereste-te de barete pe glezna, pentru ca scurteaza foarte mult piciorul.

Solduri voluminoase - Poarta culori mai inchise, bluze destul de lungi si largi care sa acopere imperfectiunile. Fereste-te de fuste foarte scurte sau de pantaloni scurti.

Daca ai fundul cam mare - Nu purta pantaloni mulati si mai ales in culori deschise sau su imprimeuri florale. Pentru momentele intime, fereste-te de lenjeria alba, cu foarte multe dantele si detalii.

Bust mare - In primul si in primul rand – alege sutienul potrivit. Trebuie sa te simti comfortabil in el si renunta la cele care te incomodeaza pentru ca acest lucru se vede imediat. O alta regula de baza: niciun sutien nu se poarta mai mult de 100 de spalari. Spala lenjeria intima de mana si nu le calca.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment