Poţi pierde în greutate, doar dacă într-adevăr doreşti acest lucru. Te miri cum de e posibil aşa ceva? Poţi face asta doar urmând o singură regulă. Dacă o respecţi, vei slăbi. Desigur, nu strică să utilizezi şi alte metode de succes pe care le ştii pentru a pierde mai rapid în greutate.
Cum sa slabesti rapid si sigur
Ţine întotdeauna cont de scopul propus
Găseşte imagini care ar reprezanta scopul tău. Posibil să fie o tipă drăguţă, cu care ai dori nespus de mult să semeni. Afişează fotografiile într-un loc accesibil, pentru a le vizualiza cât mai frecvent. Le poţi pune pe frigider, uşă sau lângă calculator.

Păstrează-ţi scopul
Dacă îţi vei menţine obiectivul propus, vei putea să ajungi la el înainte ca tu să ştii de asta. Dorinţa de a atinge scopul trebuie să copleşească dorinţa de a mânca mult. Vei începe să vezi gogoaşa din mână ca pe celulita de pe coapse. Vei începe să te bucuri de mersul pe jos şi de arderea caloriilor.

Înainte de a şti asta, vei prelua controlul gândurilor şi te vei concentra asupra a ceea ce este cel mai important: sănătatea.

Ajută-te pe tine însuţi!
Mănâncă sănătos şi fă exerciţii fizice pentru a-ţi atinge scopul cât mai repede. Nu te gândi la dietă, gândeşte-te la tine! Umple bucătăria cu fructe şi legume proaspete, pentru a te răsfăţa cu mâncare bună.

Nu-ţi face griji în ceea ce priveşte exerciţiile. Le poţi introduce în programul zilnic de activitate ca un lucru firesc, nu ca o obligaţie. Poţi face o plimbare, după masă, timp de jumătate de oră. De asemenea, poţi practica sportul, ridica greutăţi sau alte activităţi fizice care-ţi plac şi pe care le faci  cu uşurinţă. (X.S.)

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment