Televizorul, calculatorul sau chiar oboseala sunt factori care isi arata efectele negative tocmai asupra ochilor tai. Daca vrei sa dai gata pe oricine cu privirea ta, scapa de cearcane si de pungile de sub ochi cu tratamente ieftine si la indemana.

1. Pliculete de ceai
Ceaiul calmeaza ochii obositi si umflaturile din jurul lor. Nu ai nevoie decat de doua pliculete de ceai, sau chiar de dischete demachiante imbibate in ceai. Tratamentul e simplu - tine-le pe ochi timp de 10 minute. Musetelul este recunoscut pentru efectele deosebit de linistitoare pe care le ofera.
Scapa de cearcane si de pungile de sub ochi!
2. Castravetele
Foloseste felii de catravete pentru detoxifierea din jurul ochilor. Aplica-le inainte de culcare si lasa-le sa actioneze timp de 15 minute. Rezultatul? O privire luminoasa si odihnita.

3. Aloe Vera
Daca te-ai gandit sa-ti decorezi casa cu plante in ghiveci, opteaza neaparat pentru una de aloe vera. Pe langa design, te poti bucura si de efectele miraculoase ale ei. Aplica gelul de aloe vera pe niste dischete sau tampoane de vata si lasa-le sa actioneze timp de 10 minute. Nu doar ca aloe vera are efect antiinflamator, dar folosit cu regularitae ajuta si la indepartarea cearcanelor.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment