Specialiștii susțin că stilul de viaţă, alimentaţia şi sportul sunt factori importanţi pentru un bust impresionant, fără apelarea la medicul chirurg. Ei susţin că dimensiunea sânilor depinde de nivelul de estrogen, alimentele din dieta zilnică şi exerciţiile fizice efectuate.
Sfaturi pentru sani mai mari
Exerciţii fizice
Exerciţiile fizice sunt o metodă simplă, eficientă şi naturală. În plus, pot fi practicate de oricine. Pentru a avea un bust frumos, trebuie lucraţi muşchii pectorali, care asigură susţinerea sânilor. Printre cele mai eficiente exerciţii se numără cele cu greutăţi. Pentru aceasta, vă întindeţi pe spate, ridicaţi halterele în dreptul pieptului, paralel cu podeaua. Întindeţi braţele sus pentru câteva secunde, apoi reveniţi la poziţia iniţială.

Înotul
Dacă nu sunteţi mare amatoare a sălii de gimnastică, puteţi merge la piscină. O modalitate uşoară de a menţine în formă sânii este înotul. Mişcările efectuate în timpul înotului antrenează muşchii pectorali.

Masajul
Masajul este o altă modalitate de ridicare a tonusului muscular de la nivelul pieptului. În acest sens, puteţi utiliza o lingură de ulei cu vitamina E, o lingură de iaurt şi un ou. Masaţi sânii cu amestecul obţinut, după care vă puneţi sutienul pe o perioadă de cel puţin 20 de minute. După scoatere, vă spălaţi cu apă caldă.

Pentru a păstra aspectul frumos al sânilor şi a micşora riscul ca sânii să se lase în jos, e necesar păstrarea unei diete echilibrate, ce constă din glucide, proteine, grăsimi, vitamine, calciu, minerale în cantităţile minime necesare.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment