Masca facială din căpșune și miere este indicată persoanelor cu tenul gras, deoarece înlătură excesul de sebum și curăță porii.

Pentru a obține masca dorită, trebuie să zdrobiți nouă căpșune și să le amestecați cu trei lingurițe de miere. Crema obținută se aplică pe toată fața și se așteaptă între trei și cinci minute. Se curăță cu apă caldă.

Tratamentul cu mere și miere se recomandă persoanelor cu ten acneic, deoarece redă strălucirea și textura pielii.
Masca pentru fata din capsune si miere
Curățați și răzuiți un măr de dimensiuni medii. Amestecați mărul zdrobit cu 3-4 lingurițe de miere. Masca se aplică pe toata fața și se lasă să acționeze timp de 8-10 minute, după care se îndepărtează cu apă rece.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment