Mai jos găsiți câteva trucuri la cele mai frecvente probleme pe care le întâmpină tenul

Cearcăne
Deoarece pielea situată dedesubtul ochilor este extrem de sensibilă, aveți nevoie de un corector special destinat îngrijirii pielii de sub ochi. Puteți opta pentru unul într-o nuanță apropiată nuanței generale a tenului, de preferință cu un ton mai deschis. Corectorul, care se găsește fie sub formă de cremă, lichid sau sub formă de baton, trebuie să aibă o putere de acoperire mare. Este necesar însă ca acesta să fie foarte bine întins pentru a se uniformiza cu fondul de ten aplicat pe restul fetei.
Trucuri de corectare pentru tenul imperfect
Cuperoza
Aplicați un fond de ten într-o nuanță de bej și evitați-le pe cele în nuanțe de roz, deoarece acestea nu fac decât să pună în evidență roșeața. În schimb, puțin fard roz puteți aplica sus, lângă ochi. Rujurile în nuanța de roșu-portocaliu nu sunt nici ele indicate, creând un contrast deloc plăcut ochiului.

Cicatrice, coșuri și roșeață
Cicatricile se pot ascunse cu ajutorul unui fond de ten compact în nuanța pielii sau cu un baton corector, deasupra căruia se aplică un strat subțire de pudră. În ceea ce privește coșurile, printr-un simplu joc al culorilor, acestea pot fi mascate cu ușurință. Există farduri în nuanțe de verde și bej destinate special acoperirii coșurilor. Pentru a calma roșeața coșurilor, aplicați mai întâi fardul verde. Pentru o acoperire profundă, aplicați ulterior fardul bej.

Ochi umflați
Pentru a crea un efect de atenuare a ochilor umflați, aplicați un fard corector de culoare maro pe pleoapa superioară.

Riduri de expresie
Aplicați o linie fina de corector de-a lungul depresiunii. Estompați și aplicați pe cele două margini în relief două linii de fond de ten mai închise.

Comentarii  

#1 Andreea 13-11-2018 13:12
Pentru riduri eu am inceput sa folosesc o crema Timeless. Sper sa ma ajute si sa reusesc sa mai indepartez din ridurile pe care le am.
Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

RECENT

INFLUENCE ON HEALTH AND SOCIO-ECONOMIC EFFECTS OF DISEASE INCIDENCE OF CHICKENPOX IN THE REPUBLIC OF MOLDOVA (Sofronie V. Negara S.С.)
28.11.2018

Research article
ORCID: 0000-0003-0614-3611;
ORCID:0000-0002-1007-1393;
Nicolae Testemițanu State University of Medicine and Pharmacy, Kishine [ ... ]

THE SOCIO-ECONOMIC IMPACT OF POST CARDIAC SURGERY PATIENTS WITH SEPTIC-PURULENT NOSOCOMIAL INFECTIONS (Nastas A.T.)
28.11.2018

Research article
ORCID: 0000-0002-3992-9242
Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy, Chisinau, Moldova
* Corresponding author (al [ ... ]

THE ANALYSIS OF HEALTH EDUCATION MEASURES CARRIED OUT TO PREVENT RESPIRATORY DISEASES IN REPUBLIC OF MOLDOVA (Bitlan S., Sofronie V.)
27.11.2018

Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy, Moldova

KEYWORDS: health promotion, health education, mass-media information.  [ ... ]

ECONOMIC IMPACT OF MORBIDITY DUE TO POST-CARDIOSURGICAL SEPTIC-PURULENT NOSOCOMIAL INFECTIONS (SPNI) (Nastas A.)
27.11.2018

Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy, Moldova

KEYWORDS: economic impact, post-cardiosurgical, septic-purulent nosoco [ ... ]

Cancerul tubar, afecțiune gravăCancerul tubar, afecțiune gravă
26.04.2018

Cancerul tubar reprezintă o formă rară de cancer ginecologic. Maladia este una foarte gravă, fiind uneori greu diagnosticată, urmată d [ ... ]

Assessment of the measures on health education in the field of infectious diseases for the population of the Republic of Moldova in 2006-2011 (Alina Druc, Vasile Sofronie)Assessment of the measures on health education in the field of infectious diseases for the population of the Republic of Moldova in 2006-2011 (Alina Druc, Vasile Sofronie)
26.04.2018

Background: The study of evaluating measures for health promotion and health education in the field of infectious pathologies done among the [ ... ]

Aspecte epidemiologice privind morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova (Negara Silvia, Sofronie Vasile)Aspecte epidemiologice privind morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova (Negara Silvia, Sofronie Vasile)
17.04.2018

A fost studiată și efectuată analiza epidemiologică a morbidității prin varicelă în Republica Moldova în perioada anilor 1985 - 201 [ ... ]

Alte articole...
2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment