In loc sa cheltuim bani pe impachetari, masaj anticelulitic si diverse creme, medicii recomanda - cat mai multe nopti fierbinti.

Ce este celulita, stie, probabil, fiecare femeie. Si fiecare a doua reprezentanta a genului frumos se considera posesoare a celulitei pe fese, picioare sau talie. Celulita se intalneste atat la femeile plinute, cat si la fotomodele cu silueta de invidiat. In lupta impotriva celulitei se cheltuie bani multi.
Cel mai bun remediu impotriva celulitei
Diverse impachetari, masaje, creme, lotiuni, de regula, acestea dau un efect temporar sau chiar nici un efect. Deoarece celulita, nu este un defect cosmetic, dar o boala - dereglarea metabolismului in celule adipoase. Tratarea acestei boli ar trebui din interior, dar nu sa inlaturam numai consecintele.

Medicii germani au ajuns la conluzia ca cel mai bun remediu impotriva celulitei este o noapte in doi. Potrivit medicilor, in timpul actului, organismul femeii se relaxeaza si se produce mai mult estrogen, care combate cu succes efectul de "coaja de portocala" a pielii.

Medicii inca nu au stabilit, inca exact, cat de des femeile ar trebui sa o faca pentru a evita celulita. Dar sunt sfatuite sa se ocupe cat mai des posibil - daune de la aceasta nu exista.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment