În majoritatea cazurilor, folosirea acestor uleiuri se asociază cu un masaj ușor al sânilor, efectuat prin manevre circulare și nu sunt indicate femeilor ce prezintă noduli la sâni sau alte procese inflamatoare.

Cele mai folosite uleiuri sunt:
Uleiul de mărar, pe care îl puteți găsi la plafar sau farmacii cu produse naturiste. Dacă nu doriți să-l cumpărați, îl puteți prepara prin măcinarea semințelor de mărar și amestecarea acestora cu ulei de măsline, lăsându-se amestecul la macerat trei săptămâni.
Uleiuri pentru cresterea sanilor
Acest ulei se folosește de două trei ori pe zi, aplicând o cantitate moderată de ulei pe pielea bustului și masând circular, astfel încât uleiul să fie absorbit. Este posibil ca la începutul tratamentului să apară ușoare dureri de sâni, care se vor remite în maxim o săptămână.

Uleiul din germeni de grâu, pe care îl puteți procura tot de la plafar sau magazinele cu produse naturiste. Dozele de administrare sunt aceleași, de doua-trei ori pe zi, asociate cu masajul circular al sânilor. Îl puteți asocia cu vitamina E, având un puternic efect estrogen.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment