Dacă doriți să slăbiți sănătos, aveți nevoie de produse alimentare, cum ar fi fructele și legumele. Utile sunt și alimentele cu fibre, proteinele făcând și ele parte din categoria alimentelor cu nutrienți, avantajul lor fiind că reduce apetitul și accelerează metabolismul.

Apa
Dintre băuturile existente, apa posedă cele mai puține calorii. Nu utilizați sucurile, fie acidulate sau neacidulate. Acestea nu reprezintă o cale bună de a scăpa de senzația de foame. Schimbați apa minerală cu apa plată și cu ceai.
Cum pot slabi cu produse naturale
Grepfrutul
Grepfrutul este util în slăbire și micșorează riscul de a dezvolta diabet de tip 2. Specialiștii susțin că indivizii care consumă grepfrut regulat, pierd de 2 ori mai multe kilograme, spre deosebire de cei care nu mănâncă acest fruct. În plus, micșorează nivelul de insulină și zahăr din sânge.

Salatele
Salatele slabe în calorii sunt cele „verzi“, care nu conțin brânză sau sosuri. Dacă porția de salată este mare, caloriile aduse se pot micșora cu circa 12%.

Iaurtul
Iaurtul micșorează cu aproximativ 500 numărul de calorii aduse în organism. Datorită combinației de carbohidrați și proteine, iaurtul înlătură senzația de foame.

Ceaiul verde
Indivizii care consumă o cană de ceai verde pe zi, kilogramele scad mai mult față de cei care consumă ceai obișnuit. Unele fitochimicale prezente în ceaiul verde ajută la micșorarea greutății, stimulând organismul să ardă calorii.

Fasolea
Aceasta posedă numeroase fibre și proteine. Nu conține multe calorii. Datorită fasolii, apare repede senzația de sațietate.

Supele
Nutriționiștii susțin că lichidele conțin, în mare parte, mai puține calorii decât produsele solide.

Cerealele
Se recomandă cereale în special la micul dejun. Sunt ușoare, dau energie, aduc fibre în organism. Acestea, ca și alte produse, se mănâncă cu moderație, ca să nu îngrașe.

Comentarii  

#4 Catalina 27-10-2017 11:20
Pentru scaderea in greutate sunt si remedii naturale care pot sa elimine kilogramele care sunt in plus.
Citat
#3 Radu 17-10-2017 14:42
Indiferent de metodele pe care le folosesti pentru a slabi trebuie sa se tina cont de foarte multi factori inca din momentul in care te decizi sa incepi o anumita cura cu ceva. Eu cred ca am incercat foarte multe cure, la multe eu am gresit si am mancat ce nu trebuia, dar acum miam luat thermacuts si tin si cura. astept cu nerabdare sa vad rezultatul!
Citat
#2 Damian 21-06-2017 15:24
Produsele pentru eliminarea kilogramelor in plus sunt utile, dar daca nu se face miscare tot degeaba.
Citat
#1 Aurel 10-05-2017 13:51
Eu iau pentru scaderea in greutate african mango 900
Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

RECENT

INFLUENCE ON HEALTH AND SOCIO-ECONOMIC EFFECTS OF DISEASE INCIDENCE OF CHICKENPOX IN THE REPUBLIC OF MOLDOVA (Sofronie V. Negara S.С.)
28.11.2018

Research article
ORCID: 0000-0003-0614-3611;
ORCID:0000-0002-1007-1393;
Nicolae Testemițanu State University of Medicine and Pharmacy, Kishine [ ... ]

THE SOCIO-ECONOMIC IMPACT OF POST CARDIAC SURGERY PATIENTS WITH SEPTIC-PURULENT NOSOCOMIAL INFECTIONS (Nastas A.T.)
28.11.2018

Research article
ORCID: 0000-0002-3992-9242
Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy, Chisinau, Moldova
* Corresponding author (al [ ... ]

THE ANALYSIS OF HEALTH EDUCATION MEASURES CARRIED OUT TO PREVENT RESPIRATORY DISEASES IN REPUBLIC OF MOLDOVA (Bitlan S., Sofronie V.)
27.11.2018

Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy, Moldova

KEYWORDS: health promotion, health education, mass-media information.  [ ... ]

ECONOMIC IMPACT OF MORBIDITY DUE TO POST-CARDIOSURGICAL SEPTIC-PURULENT NOSOCOMIAL INFECTIONS (SPNI) (Nastas A.)
27.11.2018

Nicolae Testemitanu State University of Medicine and Pharmacy, Moldova

KEYWORDS: economic impact, post-cardiosurgical, septic-purulent nosoco [ ... ]

Cancerul tubar, afecțiune gravăCancerul tubar, afecțiune gravă
26.04.2018

Cancerul tubar reprezintă o formă rară de cancer ginecologic. Maladia este una foarte gravă, fiind uneori greu diagnosticată, urmată d [ ... ]

Assessment of the measures on health education in the field of infectious diseases for the population of the Republic of Moldova in 2006-2011 (Alina Druc, Vasile Sofronie)Assessment of the measures on health education in the field of infectious diseases for the population of the Republic of Moldova in 2006-2011 (Alina Druc, Vasile Sofronie)
26.04.2018

Background: The study of evaluating measures for health promotion and health education in the field of infectious pathologies done among the [ ... ]

Aspecte epidemiologice privind morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova (Negara Silvia, Sofronie Vasile)Aspecte epidemiologice privind morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova (Negara Silvia, Sofronie Vasile)
17.04.2018

A fost studiată și efectuată analiza epidemiologică a morbidității prin varicelă în Republica Moldova în perioada anilor 1985 - 201 [ ... ]

Alte articole...
2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment