Dacă doriți să slăbiți sănătos, aveți nevoie de produse alimentare, cum ar fi fructele și legumele. Utile sunt și alimentele cu fibre, proteinele făcând și ele parte din categoria alimentelor cu nutrienți, avantajul lor fiind că reduce apetitul și accelerează metabolismul.

Apa
Dintre băuturile existente, apa posedă cele mai puține calorii. Nu utilizați sucurile, fie acidulate sau neacidulate. Acestea nu reprezintă o cale bună de a scăpa de senzația de foame. Schimbați apa minerală cu apa plată și cu ceai.
Cum pot slabi cu produse naturale
Grepfrutul
Grepfrutul este util în slăbire și micșorează riscul de a dezvolta diabet de tip 2. Specialiștii susțin că indivizii care consumă grepfrut regulat, pierd de 2 ori mai multe kilograme, spre deosebire de cei care nu mănâncă acest fruct. În plus, micșorează nivelul de insulină și zahăr din sânge.

Salatele
Salatele slabe în calorii sunt cele „verzi“, care nu conțin brânză sau sosuri. Dacă porția de salată este mare, caloriile aduse se pot micșora cu circa 12%.

Iaurtul
Iaurtul micșorează cu aproximativ 500 numărul de calorii aduse în organism. Datorită combinației de carbohidrați și proteine, iaurtul înlătură senzația de foame.

Ceaiul verde
Indivizii care consumă o cană de ceai verde pe zi, kilogramele scad mai mult față de cei care consumă ceai obișnuit. Unele fitochimicale prezente în ceaiul verde ajută la micșorarea greutății, stimulând organismul să ardă calorii.

Fasolea
Aceasta posedă numeroase fibre și proteine. Nu conține multe calorii. Datorită fasolii, apare repede senzația de sațietate.

Supele
Nutriționiștii susțin că lichidele conțin, în mare parte, mai puține calorii decât produsele solide.

Cerealele
Se recomandă cereale în special la micul dejun. Sunt ușoare, dau energie, aduc fibre în organism. Acestea, ca și alte produse, se mănâncă cu moderație, ca să nu îngrașe.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment