In lunile de iarna multe femei se confrunta cu problema excesului in greutate. Cum sa ne mentinem silueta? Cercetatorii americani au identificat 3 modalităţi cele mai eficiente pentru a ne mentine in forma pe timp de iarna.

In primul rand e nevoie sa facem cat mai multe plimbari la aer liber si sa mergem pe jos. Din cauza lipsei de soare, in timpul iernii, in organism scade nivelul serotoninei in sange si creste pofta de mancare. Doar 30 minute de expunere la lumina solara poate normaliza nivelul de hormoni. In acelas timp, plimbările reprezinta si un fel de exercitiu, in timpul caruia se ard si caloriile.
Trei metode sa nu adaugam in greutate pe timp de iarna
De asemenea e important ca sa mancam alimente picante. Datorita lor se accelereaza metabolismul si respectiv procesul de ardere a caloriilor. Produsele alimentare picante ajuta sa ne saturam mai repede.

Inca o metoda de a pastra figura este sexul. Sexul pasional duce la eliberarea endorfinelor ce previne aparitia depresiei, in acelas timp, 20 minute de dragoste arde 150 de calorii. (P.O.)

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment