Dacă vă deranjează mătreața și alte produse nu prea au eficiență, încercați următoarele metode naturiste.
Scapă de matreață cu lămâie și urzici
Luați urzici, apă, oțet. Totul se fierbe jumătate de oră, se filtrează și lasă să se răcească. Se spală cu acest decoct părul, apoi se masează pielea capului și se lasă încă 10 minute. După care se spală părul.

Iată ingredientele pentru acest decoct:
  • urzică - 100 g
  • apă - 750 ml
  • oțet de masă - 500 ml

Lămâia se utilizează în felul următor: de tăiat lămâia în jumătate sau în 4 părți. După ce spălam părul cu șampon, stoarcem ușor sucul din lămâie pe scalp, împărțind parul în șuvițe. Lăsăm 10 minute, apoi clătim părul.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment