Pentru a vă recăpăta tonusul, vă puteți folosi de fructele. Consumați fructe proaspete în cantități mari. Acestea sunt eficiente în hidratarea și hrănirea tenului, conferindu-i un aspect sănătos. În plus, alimentația bogată în fructe este cea mai ieftină metodă de îngrijire a tenului.

Fructe de pădure
Bogate în antioxidanți, vitaminele C și E, fructele de pădure fac adevărate minuni pentru tenul Dvs. Acestea ajută pielea să-și creeze stratul de colagen, care este vital pentru o piele netedă. Le puteți adăuga în cerealele de dimineață, prepara sub formă de desert sau consuma ca atare.

Mango
Mango ar trebui să fie de nelipsit din dieta oricărei doamne. Tenul capătă strălucire datorită complexului beta-caroten. Vitaminele și antioxidanții țin la distantă semnele îmbătrânirii, iar nutrienții sporesc capacitatea de regenerare a pielii.

Pepene galben
Aplicați feliuțe de pepene galben pe față și pe decolteu, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Vitaminele și complexul de antioxidanți stimulează regenerarea celulară, activează producția de substanțe care fixează apa în epidermă.

Pastă de papaya
Curăţa-ţi tenul cu o pastă de papaya, pe care o puteți obține acasă, amestecând câteva bucățele în blender. Enzimele conținute în acest fruct acționează ca un puternic exfoliant, eliminând celulele moarte de la suprafața pielii. Se recomandă în special pentru tenul uscat care se înviorează instantaneu.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment