Usturoi
Vechii egipteni mancau usturoi pentru cresterea potentei. Din aceleasi motive si romanii onorau cum se cuvine aceasta planta. Totusi, cine vrea sa-si impresioneze partea prin virilitate, trebuie sa manance usturoiul fiert sau in capsule, pentru ca planta cruda provoaca un miros ingrozitor al corpului si al gurii, care va indeparta orice partenera, oricat ar fi de impresionata de alte calitati.

O reteta secreta pentru pastrarea virilitatii: se preseaza cateii de usturoi, se incalzeste in apa un borcan cu miere se amesteca mierea cu zeama de usturoi, si se ia cate o lingurita zilnic. Se spune ca aceasta metoda mentine potenta pana la varste foarte inalte.

Ceapa
In multe culturi, ceapa este considerata afrodisiac. Traditiile arata ca aceasta a avut un loc de cinste nu doar in medicina europeana, ci si in cea egipteana, asiatica, si a indienilor din America de Nord.

Telina cruda
Telina cruda sporeste si ea virilitatea. Telina este foarte bogata in minerale. Se recomanda consumul regulat de telina. Ea are un efect pozitiv asupra sanatatii in general.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment