Ciocolata - un conţinut ridicat de cacao şi în cantităţi moderate, ciocolata ajută la menţinarea sistemului circulator. Este esenţială pentru bărbaţi în menţinerea unei bune erecţii.

Sucul de rodii - bogate în substanţe nutritive, asigură un flux suficient al sângelui necesar pentru a menţine erecţia. De asemenea, este benefică şi femeilor. Nutriţioniştii recomandă 120ml de suc de rodie pe zi.

Somonul - bogat în acizi graşi omega-3,  care conform noilor studii ajută la creşterea circulaţiei sangvine şi optimizarea fluxului sanguin.

Biftecul - este minunat pentru digestie, din el se absoarbe o cantitate mare de fier, ajută la formarea de eritrocite, care transportă oxigenul, ceea ce face ca corpul nostru să fie plin de energie.

Ginsengul - poate ajuta bărbaţii prin influenţa directă asupra vaselor de sânge (lărgirea lor) din ţesuturile erectile şi asigurarea unui flux mai bun. Studiile arată, de asemenea, că aceasta pare să crească hormonul sexual masculin testosteron. Ar putea ajuta şi la prelungirea rezistenţei fizice. Sunt deajuns 100-250mg de extract de ginseng pe zi pentru a reaprinde dorinţa.

Ţelina - cunoscută prin feromonii săi, androstenone şi androstenol, hormoni ce sunt consideraţi că atrag femeile.

Tomata - bogată în betacarotene, care se transformă în organism în vitamina A.

Castravetele - conform Chicago’s Smell and Taste Reseach Centre, castravetele este una din cele mai bune legume cu un miros ce stimulează "trezirea" femeilor. (X.S.)

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment