Pentru întărirea sistemului imunitar, se consumă un ceai preparat din următoarele plante medicinale: trei-fraţi-pătaţi (părţile aeriene), busuioc, lavandă, maghiran, muşeţel şi coada-şoricelului - amestec în părţi egale, în 500 g apă se pun 6 linguri de amestec şi se face o infuzie.

Se beau 3 căni pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mese, apoi se stă pe partea dreaptă timp de 20 de minute. Este un puternic dezinfectant. Cu acest ceai se drenează bila şi se reechilibrează funcţia ficatului, a pancreasului şi mai ales a splinei, care este responsabilă de imunitatea organismului.

Nu consumaţi alcool, conservanţi, arome sintetice, coloranţi, carne şi preparate de porc pe toată perioada tratamentului! De asemenea, fumatul este cu desăvârşire interzis! (După Natura)

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment