În scopul eliminării celulitei, se recomandă tinctura din fructe de soc. Aceasta se obține prin macerarea fructelor de soc în alcool de cereale dublu rafinat. Se va consuma o linguriță diluată de tinctură înaintea fiecărei căni de ceai de soc.
Tinctura din fructe de soc, utilă pentru eliminarea celulitei
După o pauză de o săptămână se reîncepe cura cu ceai și tinctură de soc, însă nu se vor depăși trei luni de tratament.

Socul are acțiune diuretică, laxativă, crește metabolismul celular și intensifică arderile grăsimilor. Astfel, asociat cu o alimentație adecvată (carne slabă în special de pește pentru cura cu soc, lactate, fructe, legume) și exerciții fizice efectuate cu regularitate, socul va reduce vizibil numărul kilogramelor în plus.

Pentru eficacitatea acestei metode de slăbire este important să nu aveți alte afecțiuni asociate, spre exemplu dereglări hormonale, care să participe la supraponderabilitate și să o mențină. În regimul cu soc sunt indicate în mod special cerealele integrale, ca atare sau sub formă de fulgi, fructele și legumele proaspete consumate ca atare, sub formă de salată sau suc.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment