Unguentele antivirale sunt cele care ne protejeaza pielea de eventualele infectii bacteriene, fungice sau ulceratii, ce pot aparea in urma contactului cu apa strandurilor sau a lacurilor.

Crema de tuia este ideala pentru a fi folosita inainte de a ne aventura in apa. Unguentul este preparat din frunzele tinere ale arborelui Thuia occidentalis, folosite de zeci de ani in tratarea bolilor de piele si a diferitelor forme de tumori maligne si benigne.

Specialistii recomanda folosirea acestui unguent pentru a combate crizele reumatice cauzate de baile cu apa rece sau de aerul conditionat, precum si socurile termice resimtite in momentul in care inotam.

Crema de tuia poate fi folosita pentru tratarea ciupercilor parazite la nivelul pielii si a eczemelor infectioase.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment