Scortisoara si miezul de nuca incalzesc corpul. Aveti grija cat miez de nuca folositi. 0 priza mica este suficienta. 0 cantitate mai mare ar putea fi periculoasa, din cauza continutului de miris-ticin, care poate provoca ameteli, crampe, halucinatii, chiar coma.

Vanilia are un efect vitalizator si erotizat.

Sparanghelul are un efect afrodisiac asupra diurezei. El intensifica irigarea organelor genitale.

Si caviarul este bogat in albumina, dar si in fosfor, care stimuleaza producerea de hormoni. Pretul sau ridicat impiedica consumarea lui in cantitati mari, ceea ce este foarte bine, deoarece el poate provoca reactii alergice. Caviarul nu se recomanda alergicilor.

Rosiile erau indragite inca din vremea aztecilor, pentru efectul lor benefic asupra potentei. Ei le numeau "tomatl", care inseamna "umflatura". Si denumirile europene de "mar paradisiac" si "mar al dragostei" sugereaza efectul tonifiat al rosiilor. Ele contin hidrati de carbon, grasimi, albumina, 13 vitamine si provitamine si multe minerale. Incitanta pentru libido este culoarea lor rosie, care sugereaza nemijlocit centrul sexual.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment