Reumatism
Se amestecă o lingură de oțet de mere cu o linguriță de miere. Se ia de trei ori pe zi, timp de trei luni. Anumite substanțe din oțetul de mere încetinesc procesele de îmbătrânire a cartilajelor și a epiteliilor.

De asemenea, oțetul este cunoscut pentru efectele sale antiinflamatoare articulare.

Diabet
Oțetul de mere este recomandat diabeticilor, deoarece normalizează valorile glicemiei.

Amestecați două linguri de oțet de mere cu un vârf de cuțit de sare, apoi puneți lichidul într-un păhar cu apă. Beți conținutul înainte de fiecare masă.

Migrene
Fricționa-ți tâmplele cu oțet de mere, dacă vă supără durerile de cap. O altă metodă este inspirarea vaporilor de oțet dintr-un vas care conține acest lichid.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment