Detoxifierea
Aloe vera normalizează metabolismul şi detoxifică organismul. Prin acţiunea componentelor active care ajung la nivel celular se obţine o purificare deosebită prin eliminarea toxinelor stocate la toate nivelurile organismului, fapt care duce la înlăturarea uneia dintre cele mai importante cauze ale îmbolnăvirii.

Stimularea regenerării celulare
Aloe vera stimulează regenerarea ţesuturilor şi apariţia celor noi, sănătoase. Dr. Ivan Danhoff a demonstrat foarte clar faptul că sub influenţa gelului de aloe vera creşterea celulară este stimulată de 6-8 ori.

Penetraţia
Aloe vera, prin agenţii săi activi, are. capacitatea de a pătrunde, de a penetra ţesuturile umane până în profunzime. Cele mai multe substanţe, inclusiv apa, pătrund în piele numai două straturi. Prin comparaţie, Aloe vera reuşeşte să pătrundă mai profund şi poate vehicula astfel componentele sale active sau ale substanţelor cu care este asociată, până la nivelul la care se află afecţiunea.

Stimularea sistemului imunitar
Ceea ce conferă eficienţă în reacţia naturală a organismului de a se apăra de agresiunile externe şi de a se auto-vindeca. Chiar numai după câteva zile de cură cu gel de Aloe vera eficienţa celulelor numite macrofage (un anumit tip de leucocite cu rol de a lupta împotriva agenţilor patogeni) creşte de circa 10 ori asigurând eliminarea rapidă a agresiunilor externe.

Efect puternic, sinergic: antibacterial, antiviral, antifungic, sedativ, analgezic. (După Natura)

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment