Ceaiul verde prezintă multiple beneficii asupra organismului.

Cu un conținut bogat în antioxidanți, substanțe anti-oncogene sau care stimulează imunitatea, ceaiul verde nu doar ne menține tinerețea și frumusețea, ci ne conferă vitalitate, ne apară împotriva cancerelor, scade colesterolul fiind util în eliminarea surplusului de kilograme, ne ajută în lupta contra infecțiilor bacteriene și virale, ne energizează și ne îmbunătățește digestia, acționând și la nivelul tubului digestiv.

Totodată este un bun tonic cerebral, stimulând atenția și capacitatea de memorare, putând fi utilizat în locul cafelei de dimineață. Înlătură oboseala fizică și intelectuală și are efect detoxifiant.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment