Dacă sunteţi în căutarea unui produs natural, ce ar putea ajuta la hidratarea pielii, puteţi utiliza piersicile. Acestea acţionează ca un emolient natural. Piersicile catifelează pielea şi în plus, sunt un produs natural. Suplimentar, mai oferă pielii şi o mai bună strălucire.
Papaya si piersicul pentru o piele sanatoasa
Piersicul este bogat în minerale. Cu acest fruct, puteţi pregăti o mască facială în scopuri de hidratare a pielii. Îl puteţi utiliza sub formă de piure. Amestecul poate fi preparat împreună cu suc de lămâie, dar şi din unele papaya coapte.

După ce obţineţi formaţi o pastă groasă, o puteţi aplica pe faţă. După aceasta, faţa se spală şi se lasă să se usuce.

În afară de piersic, un alt fruct minunte pentru îngrijirea pielii este papaya (sau cum i se mai spune mamao sau pepenele de copac). Ca şi în cazul pierscilor, formaţi o pastă, după care o aplicaţi pe faţă. Dacă aveţi pe aproape miere, puteţi adăuga în pastă câteva picături. După aceasta, spălaţi faţa.

Aceseta sunt minunate remedii, făcute în condiţii casnice, fără efecte secundare. Acestea sunt bogate în antioxidanţi, ce sunt benefici pentru sănătate. (X.S.)

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment