Oamenii de stiinta au descoperit o noua metoda de a influenta potenta masculina, acestea sunt merisoarele. In special, utilizarea lor este relevanta in tratamentul unor boli ale tractului urinar.

Merisoarele contin substante foarte utile, cum ar fi proantocianidinele. Acesti fermenti au un efect inhibitor asupra bacteriilor care se ataseaza de celulele vezicii urinare, unde se multiplica, cauzand dezvoltarea infectiei. Prin urmare, acelor oameni care sunt predispusi la infectii ale aparatului genito-urinar, se recomanda cat mai des posibil sa manance merisoare proaspete sau congelate.
Merisoarele maresc potenta
In sucul natural de merisoare, de asemenea se contin molecule mici de catehine si epicatehine, care se leaga cu proantocianidinile si formeza lanturi polimerici mai mari. Pentru mentinerea sanatatii masculine e necesar de utilizat zilnic 300 ml suc de merisoare.

Aceste substante se pot gasi si in alte produse alimentare, cum ar fi ciocolata, mere, struguri si ceai verde. Dar, actiunea acestora e mult mai redusa.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment