O metodă infailibilă pentru a face să dispară herpesul este aplicarea direct pe el a unui cub de gheaţă, vreme de 45 de minute.

Pastă de muşeţel: tocaţi o lingură de flori uscate de muşeţel, amestecaţi-le cu puţină apă caldă şi aplicaţi terciul obţinut direct pe herpes. Repetaţi procedeul pînă ce dispare definitiv.
Sfaturi contra herpesului bucal
Amestec în părţi egale de suc de lămîie şi apă: se aplică pe herpes cu ajutorul unui beţişor de vată. De cum simtiţi că vă apare un herpes, frecaţi locul cu usturoi.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment