In timpul sarbatorilor ati mancat multa carne si ati acumulat multe grasimi in organism. Un bors acru de cartofi va usura digestia si va va reconforta.

Ingrediente: cartofi 600 g, ceapa 100 g, morcov 100 g, patrunjel 50 g, telina 100 g, ulei 50 g, bors de putina 1 l, patrunjel verde 1 legatura, numai daca aveti, leustean 1 legatura, sare.

Mod de preparare: ceapa se toaca marunt, zarzavatul de supa se taie julien si se calesc impreuna in ulei. Se sting cu apa, se sareaza, se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba. Cand cartofii sunt fierti, se pune borsul de putina pe care l-am fiert separat si se potriveste inca o data gustule sare. La sfarsit se presara cu verdeata tocata.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment