Ingrediente: carne de porc cu putina grasime, 2 cepe, oua, malai, telemea/branza.

Mod de preparare: Curati si tai ceapa pe care o pui apoi la calit (prajit). Dupa ce s-a prajit bine, tai carnea de porc in cubulete si o adaugi langa ceapa, amestecand usor pana ce carnea se rumeneste bine.

Lasi sa se pregateasca toate foarte bine in ulei si, cand sunt gata, torni peste carne 2-3 linguri de bulion subtiat cu o lingura de apa. In acelasi timp pregatesti si mamaliga potrivit de tare si cat fierbe mamaliga faci si oua ochiuri pentru exact cate persoane sunteti la masa.

Asezi tochitura in farfurie cu mamaliga alaturi, iar oul ochi este asezat pe mamaliga si peste toate razi putina telemea.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment