Ciorba de fasole cu costita afumata este o ciorba satioasa si savuroasa, pe gustul amatorilor de fasole.

Aceasta ciorba de fasole cu costita afumata, desi este o bunatate nu este scumpa dar este bogata in calorii si foarte hranitoare.

Ciorba de fasole cu costita afumata are un aspect apetisant si merge cu ardei iute, ceapa si un paharel de tarie.

Ingrediente: 200 g fasole alba, 2 morcovi, 1 albitura, 1 ceapa, 3-4 rosii, 200 g costita afumata, cimbru, 50 ml otet, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare: Se fierbe fasolea in 3-4 ape, in ultima punandu-se si sare. Este bine sa folositi apa de fantana dedurizata, iar daca ati avea apa curata de ploaie sau zapada ar fi excelent.

Se adauga morcovii si albitura rase, ceapa tocata marunt, cimbrul si rosiile pasate. Intre timp se taie costita feliute, se caleste si se adauga in ciorba, dupa ce a fiert fasolea. Se acreste ciorba si se potriveste de sare si piper.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment