Ingrediente: 6 felii de piept de pui, 2 cutii de ciuperci, o ceapa, un pahar de vin, 50 de grame de unt, 400 de grame de smantana, faina de porumb.

Mode de preparare: Se taie marunt ceapa si se pune la calit in unt, intr-o tigaie, pana capata o culoare aurie. Peste ceapa calita se pun feliile de piept de pui. Se calesc la foc iute. Intr-o alta tigaie se calesc ciupercile cu un pahar de vin, la care se adauga smantana.

Dupa ce ingredientele incep sa se cunoasca mai bine la foc molcom, se alatura pieptul de pui, pentru definitivarea gustului. Se monteaza in farfurie cu o cupola de mamaliguta si se serveste cu vin alb.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment