Ingrediente: o ceapa, un ardei gras, 4 rosii decojite, o cutie de ciuperci, 300 gr pastrama de pui, sare, piper, cimbru, zahar, o cutie de pasta de rosii, un pachet de spaghete.

Mod de preparare: Se fierb spaghetele al dente, dupa care se pregateste sosul. Se caleste ceapa taiata solzisori impreuna cu ardeiul gras. Se adauga ciupercile si pastrama si apoi pasta de rosii si condimentele. Se lasa la fiert si apoi „Pofta buna“!

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment