Ai nevoie de: 1,5 kg carne de porc, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 2 foi de dafin, 8 boabe de piper, 1 ramurica de cimbru, 30 ml otet, 3 bucati de hrean, sare.

Cum procedezi: Speli carnea, o tai bucati, apoi cureti usturoiul si ceapa si le tai marunt. In acest timp, pui la fiert in 3 l de apa, ceapa, usturoiul, foile de dafin, piperul, cimbrul, sarea si otetul.

Cand incepe sa clocoteasca, adaugi carnea si o lasi la foc domol pana se desprinde de pe oase. Servesti carnea astfel pregatita cu putina zeama in care a fiert si hreanul ras.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment