Ingrediente: bucati mici de friptura, 2 cartofi cruzi, o felie de paine, lapte, ceapa, 2 oua, sare, piper, patrunjel verde, sos condimentat.

Mod de preparare: Se dau prin masina de tocat bucati mici de friptura ramase, 2 cartofi cruzi, o felie de paine muiata in lapte si bine stoarsa, o ceapa mijlocie.

In compozitie se adauga 1-2 oua crude, sare, piper si patrunjel verde tocat. Se unge o forma de chec, se pune pasta obtinuta si se da la cuptorul cu foc mic. Se stropeste preparatul cu o ceasca de sos condimentat si cand acesta se aureste (prinde coaja) se inchide focul. Dupa cateva ore, se taie rulada in felii subtiri.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment