Ingrediente: 1|2 kg ficatei de pasare, 1|2 kg pipote de pasare, 1|2 kg inima de pasare, 1|2 kg piept de pasare, 6 oua, 2 leg ceapa, 3 leg marar, 3 leg patrunjel, piper, sare, cimbru, 4 leg de usturoi.

Mod de preparare: Se fierb pipotele, ficateii, inimile si carnea la un loc, se adauga in apa o lingurita de sare. Dupa fierbere se scot, se dau toate prin masina de tocat inclusiv ceapa, mararul, patrunjelul si usturoiul. Se adauga 4 oua impreuna cu sarea, piperul si cimbrul (dupa gust) in tot ce sa tocat dupa care se amesteca pana la omogenizare.

Se aseaza intr-o tava, iar deasupra se adauga cele 2 oua batute, se unge cu o pensula. Se introduce in cuptor si se lasa circa 45 minute.

Mod de servire: Se serveste rece. Pofta mare!

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment