O reteta veche, tocmai de aceea, garantata.

Ingrediente:
250 de grame de unt, 250 de grame de zahar pudra, 2 oua intregi, 4 galbenusuri, un baton de vanilie (sau o lingura de zahar vanilat preparat in casa), 250 de grame de faina, 100 de grame de stafide, 150 de grame de fulgi de migdale, un praf de sare.
Biscuiti vienezi
Preparare:
freaca untul cu zaharul pudra, pana cand acesta se topeste complet, adauga cele patru galbenusuri si o lingura de zahar vanilat sau semintele unui baton de vanilie. Amesteca totul foarte bine. Bate spuma cele doua oua, si adauga-le in compozitie. Pune toata faina, cernuta inainte, dintr-o data, si amesteca incet, dar foarte bine.

Unge o tava cu un strat foarte subtire de unt, presara faina si pune gramajoare de aluat. Amesteca fulgii de migdale cu stafidele si presara combinatia deasupra fiecarei prajituri. Indeasa putin cu fundul unei linguri ude, migdalele si stafidele in aluat. Coace biscuitii la foc potrivit 20 de minute si scoate-i din tava imediat ce sunt gata.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment