Ingrediente:
- 200 g broccoli;
- 4 linguri de lapte;
- 150 g cașcaval;
- verdeață (mărar, pătrunjel);
- 1 cățel de usturoi;
- sare, piper;

Mod de preparare
Usturoiul se taie în jumătate și se unge formă pentru copt, broccoli se fierbe până la semi-preparare, se taie în 2 - 3 bucăți și se pune în tigaia de copt.
Omletă cu broccoli şi cascaval
Albușurile cu sarea se bat spumă, iar gălbenușurile cu laptele se bat, apoi se amestecă aceste două compoziții. Cașcavalul se dă prin răzătoare și o mare parte se combină cu ouăle bătute, se adaugă un pic de verdeață și se amestecă bine.

Totul se toarnă peste broccoli, se presară cu restul cașcavalului și se acoperă cu folie. Se coace în cuptor la 160 grade timp de 30 minute. La final se ornează cu verdeața rămasă.

RECENT

Aspecte epidemilogice ale izbucnirilor cu boli diareice acute în Republica Moldova (Nadejda Gafin, Aliona Nastas, Ion Bîrcă, Adrian Cotelea, Vasile Sofronie)
02.01.2020

În articol sunt prezentate unele aspecte epidemiologice ale izbucnirilor cu boli diareice acute (BDA) în Republica Moldova în anii 2014-2 [ ... ]

Impactul asupra sănătății și cel socioeconomic al morbidității prin varicelă în Republica Moldova (Silvia Negară, Vasile Sofronie)
02.01.2020

A fost studiată și analizată epidemilogic morbiditatea prin varicelă în Republica Moldova în perioada 1985-2017. Studiul dat este unul [ ... ]

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment