De prea multi ani vedem pe strada siluete deformate si auzim vorbindu-se despre pericolele obezitatii, dar nu facem nimic!
Lupta si tu cu obezitatea
Supraponderalitatea si obezitatea sunt boli grave ale societatii moderne care fac din ce in ce mai multe victime in intreaga lume. Luptam pe toate fronturile impotriva cancerului, a diabetului, a afectiunilor cardiace, dar nu stim ca de fapt, in cele mai multe cazuri, ele sunt efecte ale obezitatii.

Problema supraponderalitatii este in continuare ignorata. Foarte multe dintre persoanele supraponderale nici macar nu constientizeaza ca au o problema. Barbatii se ascund sub pretextul ca sunt putin plinuti, iar femeile se amagesc spunand ca sunt doar voluptoase.

Era femeii cu forme rubensiene a trecut de mult, acum la moda este sanatatea. Nu uita ca suntem ceea ce mancam si ca cel mai sigur mod de a trata este sa previi. Fiecare 5 kilograme in plus ne rapesc cate un an din viata.

Alimentatia nepotrivita si modul dezordonat in care traim cauzeaza 75% din bolile contemporane. Hipertensiunea arteriala, diabetul de tip II, afectiunile neurologice, hepatice sau chiar cancerul sunt doar cateva dintre cele mai inspaimantatoare efecte ale obezitatii.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment