Una dintre cele mai dureroase afectiuni este reprezentata de pietrele la rinichi, care pe atat de deranjanta esti si atat de raspandita peste tot si la toata lumea.

Este cea mai frecventa afectiune intalnita la rinichi, una dintre cele mai comune tulburari ale tractului urinar, asa ca este indicat sa o abordati din timp. Noi va vom arata care sunt simptomele acesteia pentru ca dumneavoastra sa le recunoasteti mai usor.
Despre pietre la rinichi
Este cunoscut faptul ca durerile la rinichi provoaca dureri foarte mari in partea dreapta spate a abdomenului. Specificitatile la care trebuie sa fiti atenta sunt reprezentate de durerile brusti si severe care se agraveaza in valuri. Atunci veti sti ca suferiti de piatra la rinichi.

Un alt simptom este prezenta sangelui in urina alaturi de dureri ale stomacului. In cazul acesta probabilitatea de a avea piatra la rinichi este foarte mare.

Persoanele care au aceasta afectiune pot prezenta si infectii urinare, febra si sa simta dureri in timpul urinarii, asa ca e foarte important sa va adresati din timp medicului pentru a obtine tratamentul necesar care sa va scape de problemele pe care aceasta afectiune le poate dezvolta.

Exista, din fericire, si cateva metode prin care puteti afla aparitia acestora la rinichi. Trebuie sa fiti atenta la urinarea frecventa si dureroasa, greata si varsaturi, urina cu miros intepator si incapacitatea de a sta relaxat si linistit. Este foarte probabil sa aveti piatra la rinichi daca remarcati prezenta acestor simptome si ar fi bine sa vedeti ce puteti face pentru a scapa de ele cat mai repede cu putinta.

RECENT

2018 Sănătatea - Publicaţie de sănătate şi divertisment